Sitemize Nasıl Kayıt Olacaksınız

Site ile ilgili duyuruları bu bölümden takip edebilirsiniz.

Sitemize Nasıl Kayıt Olacaksınız

Mesajgönderen Gönen Akkuş » 16 Eyl 2009, 09:49

Kayıt olma esnasında yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı resimli bir kayıt klavuzu hazırladık. Böylece sitemize kayıt olurken hangi adımları izleyeceğinizi görebilirsiniz.

1. ADIM
Sitemizin sağ üst tarafında bulunan Kayıt linkine tıklayın.
kayit1.jpg
kayit1.jpg (7.68 KiB) 280 kere görüntülendi

2. ADIM
Karşınıza çıkacak olan kayıt koşullarını kabul edin.
kayit2.jpg
kayit2.jpg (7.11 KiB) 280 kere görüntülendi

3. ADIM
Kayıt Formunu Doldurun. Formu doldururken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlar :
Formun en üstünde de belirtildiği gibi kayıt işleminizi tamamladığınız zaman üyeliğinizin site yönetim tarafından onaylanması gerekecek. Bu onaylama işlemi genellikle anında gerçekleşsse de zaman zaman 24 saati bulabilir.
Kullanıcı Adınız : Buraya sitede kullanmak istediğiniz kullanıcı adınızı (Nick) giriniz.
E-Posta Adresiniz ve Doğrula : Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin. Sizinle bu adres üzerinden iletişim kuracağız. Üyeliğiniz onaylandığında ve çeşitli duyurlar yaptığımızda bu adrese eposta göndereceğiz. Doğrula alanına eposta adresinizi tekrar yazın.
Şifre ve Şifre Doğrula : Siteye giriş yaparken kullanmak istediğiniz şifrenizi yazın. Şifreniz en az 6 en çok 30 haneli olabilir.
Dil ve Zaman : Bu haneler sistem tarafından otomatik doldurulmuştur. Değişiklik yapmanıza gerek yoktur.
Telefon Numarası : Bu alan zorunlu değildir. Ancak doldurmanızı şiddetle öneriyoruz. Numaranızı başına sıfır koymadan ve boşluk kullanmadan 10 haneli olarak 5321234567 şeklinde yazınız. İlerleyen zamanlarda SMS ile yapacağımız duyuruları bu şekilde alabilirsiniz. Unutmayın buraya yazdığınız telefon numaraları sadece site yönetimi tarafından görülmektedir. Diğer kullanıcılar telefon numaranızı göremez.
Onay Kodu : Resimde gördüğünüz harf ve rakamları hemen altında bulunan boşluğa girin. Eğer okuyamıyorsanız kodu yenile butonuna basarak yeni bir kod alabilrsiniz. Bu kodu girmezseniz kayıt işleminiz tamamlanmayacaktır.
kayit3.jpg
kayit3.jpg (33.22 KiB) 280 kere görüntülendi

4. ADIM
Kayıt işleminiz başarı ile tamamlanınca aşağıdaki gibi bir mesaj göreceksiniz. Bu adımdan sonra site yönetimi kaydınızı kontrol edip onay verecektir. Onay işleminden sonra kayıt sırasında verdiğiniz e-posta adresine bir mesaj alacaksınız.
kayit4.jpg
kayit4.jpg (12.46 KiB) 280 kere görüntülendi

Aramıza hoşgeldiniz :)
Kullanıcı avatarı
Gönen Akkuş
Yönetici

Re: Sitemize Nasıl Kayıt Olacaksınız

Mesajgönderen mithat dursun » 05 Eki 2009, 03:22

teşekkürler gönen emegine saglık....
Resim
Kullanıcı avatarı
mithat dursun